Щоденне вживання аспірину захищає від раку незалежно від тривалості прийому

Американські онкологи з’ясували, що щоденне приймання аспірину знижує ризик смерті від раку незалежно від тривалості застосування препарату. Як повідомляє Fox News, дослідження провела група фахівців,

Детальніше »
новий спосіб лікування раку гортані та шийки матки від ірландських вчених

Новий шлях лікування раку відкрили ірландські вчені

Ірландські вчені з Королівського університету Белфаста знайшли новий спосіб лікування раку гортані і шийки матки. Фахівцям Королівського центру з дослідження ракових захворювань і клітинної біології

Детальніше »

Любов до м’яса може довести до раку кишечника, попереджають лікарі

Висока концентрація заліза в організмі підвищує ризик розвитку раку кишечника. А один з основних джерел заліза-чорне м’ясо. Як з’ясувалося, залізо негативно впливає на роботу гена,

Детальніше »

Хіміотерапію можна зробити менш агресивною

Новий препарат може захистити організм від руйнівного впливу протипухлинних препаратів.Група вчених під керівництвом Ігоря Ронинсона (Igor Roninson) з Університету Південної Кароліни повідомила про створення нового

Детальніше »

Сіль, що ховається в звичних продуктах, викликає рак шлунка

Скорочення споживання продуктів з сіллю на зразок бекону, хліба, пластівців знизить ризик раку шлунка. Таку рекомендацію озвучив Всесвітній фонд дослідження раку, передає BBC. Організація закликає

Детальніше »

Вітаміни проти раку

Не так давно вченими було встановлено те, що продукти, в яких присутня багато антиоксидантів, такі як селен і вітаміни С і Е, є свого роду

Детальніше »

Запишіться до лікаря онлайн