Продукти, багаті вітаміном Е, значним чином можуть знизити ризик раку печінки, стверджують вчені в особі доктора Чжан Вея з Шанхайського інституту раку. Фахівці радять людям середнього та похилого віку включити в раціон мигдаль, арахіс, кедрові горіхи і курагу. Даний набір також допоможе в старості захистити серце і очі.

Ефект, вироблений раціоном, був перевірений на прикладі 132837 осіб. Аналіз їх даних наводиться на сторінках журналу Journal of the National Cancer Institute. Серед досліджуваних у 267 був рак печінки. До речі, згідно зі статистикою, на Китай припадають 54% всіх випадків раку печінки.

Зібравши інформацію про раціон людей, вчені виділили групу тих, хто часто споживав з продуктами Вітамін Е.порівнявши цю групу з іншими, вдалося виявити явний зв’язок вітаміну і зниженого ризику раку.

Рак печінки стоїть на третьому місці в списку найпоширеніших причин смерті від онкологічного захворювання. Він п’ятий в переліку видів раку, найчастіше діагностуються у чоловіків, і сьомий – у жінок. Близько 85% випадків раку печінки фіксуються в країнах, що розвиваються.

Запишіться до лікаря онлайн

    Вкажіть дату народження