Консультацію проводить дієтолог Інна Лавренюк (Німеччина)

«Даний вид лікувального харчування для онкохворих не відноситься до альтернативної медицини ……, а заснований на серйозних мікробіологічних дослідженнях ракових клітин, проведених в Німеччині.» Народилася і вчилася в Києві. Живе і працює в Німеччині. У Німеччині отримала другу освіту дієтолога при Гайдельбергському університеті з успішною здачею державного іспиту з присвоєнням титулу “визнаний державою дієтолог” – “staatlich anerkannte Diätassistentin”. Практика: Проходила практику в клініках: Тереза ​​Клінікум в Мангеймі, клініка Гайдельбергському університету. Сертифікати в професійному підвищення кваліфікації в областях:

  • “Порушення обміну речовин»; – “Захворювання, пов’язані з порушенням обміну речовин”;
  • “Лікувальне харчування при онкологічних захворюваннях за принципом доктора Коя”.

Є членом німецького суспільства дієтологів Німеччини та німецького товариства з харчування та дієтології. Щорічно бере участь в інтернаціональних дієтологічних конгресах в Аахені, Мюнхені та Франкфурті. У 2001 році відкрила свою приватну практику в Німеччині в місті Дармштадті. Багаторічний досвід тісної співпраці з німецькими лікарями, біохімічними фірмами і лабораторіями, а також активну участь в семінарах з гастроентерології та наукових конгресах, дозволяє не тільки бути в курсі останніх досягнень в області дієтології, біохімії і фізіології, а й впроваджувати ці знання в повсякденну практику роботи з пацієнтами.
Шановний пацієнт!
Клінічні дослідження доводять, що поєднання двох терапій: метаболічної дієтотерапії і класичної протипухлинної терапії знижує ризик рецидиву і утворення метастазів. Головна мета метаболічної дієтотерапії – поліпшення результату класичних видів онкологічної терапії.
Вам потрібно терміново змінити Ваше харчування, якщо:

  • Вам поставили діагноз рак,
  • Якщо вам призначені класичні види терапії (опромінення або хіміотерапія)
  • або у Вас є метастази.

У класичному вигляді ми звикли, що коли йдеться про дієту, то, як мінімум, мається на увазі зміна форми нашого тіла. Але, підходи в дієтотерапії онкологічних захворювань у німецьких дієтологів зовсім інші! Онкодіетологі розглядають організм пацієнта на клітинному рівні. Тобто в результаті правильно підібраною дієти відбувається чітке управління механізмами харчування безпосередньо пухлинних клітин, при якому напередодні хіміотерапії або променевої терапії, клітина вводиться в умова «штучного голоду», коли вона стає максимально слабкою і, при цьому високочутливої ​​до лікувального процесу. Ця методика дуже популярна в Німеччині, тому що без особливих додаткових витрат для пацієнта і використання дорогих препаратів, грунтуючись на глибинному розумінні клітинного харчування, добиваються високих результатів класичних методів лікування! А тепер трохи докладніше про методику дієтотерапії в клініці ІННОВАЦІЯ: Спеціальна лікувальна система харчування при онкозахворюваннях, заснована на блокаді подачі їжі раковим клітинам. Ще в 1924 році відомий німецький учений і нобелівський лауреат Отто Варбург описав процеси харчування і дихання ракових клітин. Існує два види розвитку раку: повільний і швидкий (метастатичний). Обидва ці види відрізняються між собою харчуванням і диханням. Обидва ці види відрізняються між собою харчуванням і диханням. Біохімік Отто Варбург, зрозумів і описав механізми зміни дихання метастазуючих ракових клітин. Усі ракові клітини харчуються глюкозою, але не всі дихають киснем. Метастатична ракова клітина змінює систему дихання і більше не вимагає, як здорові і повільно розвиваються ракові клітини, кисень. У них інший тип енергетики – вони для отримання енергії не спалюють глюкозу, а ферментують (зброджують) її. Результатом зброджування глюкози є молочна кислота, яку клітина викидає з себе і якої оточує себе. Молочна кислота виконує тут роль “щита”, який захищає її від імунної системи. Макрофаги імунної системи (клітини, елімінує бактерії і ін. Чужорідні клітини, які потрапляють в людський організм) не в змозі наблизитися до ракової клітини і елімінувати її. Ще молочна кислота прокладає шлях ракової клітки до лімфотоку і кровоносній системі ( “пропалює їй дорогу”), чим і пояснюється швидка інвазія і метастазування у віддалені органи.
Якщо все це написати в кількох фразах, то існує два види ракових клітин:

  • пухлинні клітини, які розмножуються повільно, добре піддаються лікуванню хіміотерапією та опроміненням;
  • і пухлинні клітини, які розмножуються швидко, метастазують (або пізніше дають рецидив) і не піддаються лікуванню хіміотерапією та опроміненням.

Особливістю ракових клітин другого виду є те, що вони “харчуються” виключно глюкозою (вуглеводами) і тому метаболічна дієтотерапія спрямована на виключення вуглеводної їжі і таким чином відбувається поліпшення дії хіміо- або радіотерапії. Даний вид лікувального харчування для онкохворих не відноситься до альтернативної медицини, як необгрунтовано вважають багато, а заснований на серйозних мікробіологічних дослідженнях ракових клітин, проведених в Німеччині. Багато світових дослідження показали успіх даної дієтотерапії. Відсутність побічних дій даної методики харчування, також є одним з її переваг.

Головна мета метаболічної дієтотерапії – поліпшення результату класичних видів онкологічної терапії.

Додаткові переваги метаболічної терапії при лікуванні онкологічних захворювань:

  • Профілактика резистентності ракових клітин до хіміотерапії і радіотерапії.
  • Ефективність лікувальної дієтотерапії доведена, як на ранній стадії розвитку раку, так і на пізніх її періодах;
  • Усунення побічних дій хіміотерапії (нудоти, блювоти, діареї, пошкодження слизової кишечника);
  • Поліпшення переносимості радіотерапії;
  • Підтримка імунної системи пацієнта природним чином;
  • Профілактика кахексії (різка втрата ваги);
  • Зменшення запальних процесів в організмі, що сприяє швидкому відновленню організму, тим самим покращує якість життя пацієнта;

Запишіться до лікаря онлайн

    Вкажіть дату народження